naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Chinese democracy

2008.09.28. 10:26 | TomAce | 3 komment

Címkék: guns n roses

Álmos vasárnapi poszt.

Állítólag mostmár tényleg megjelenik a Guns régóta várt(?), új albuma. A sokadszor update-elt dátum ezúttal 2008. november 25.

"Today at the Best Buy media holiday kickoff event in Dallas Tx, it was apparently announced that the Best Buy exclusive release was official! The deal was done within the last 48 hrs. GNR management was on hand,(azoff or gould, apparently an english man) they played the group three songs, chinese democracy and two others.I wasn't there, so I couldn't confirm which songs. But management stated one song would play for the credit roll in the new dicaprio flick Body of Lies. The album will be released on NOV 25.only at Best Buy."

Mindenesetre a www.gunsnroses.com-on egy sort sem találtam erről, a legfrissebb bejegyzés is egy hónapos...

Erről még az jutott eszembe, hogy valahol azért szeretnék belelátni Axl és Slash fejébe, mit is gondolhatnak a zenekarról, egymásról illetve az eltelt másfél évtizedről.

Meg arról, hogy miért hagyják, miért tiporják sárba ezt a nevet.

Apropó, tudja valaki, mit csinál manapság Izzy Stradlin?

OFF: csodálatos ez az Extreme lemez...

A bejegyzés trackback címe:

https://zsemoll.blog.hu/api/trackback/id/tr34685406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ville · http://www.derailedmusic.com 2008.09.29. 19:04:14

Az utobbi tzi evben mindog voltak hiresztelesek, kituzott datumok, hogy mikor jon el a kinai demokracia. Az albumot ill. hangzo anyagot mar tavaly karacsony korul leadtak a lemez cegnek Axl-ek. Szoval, akkor mar esedekes lenne a megjelenes, de akkor hiszem el, ha latom.

Slash konyvet ill. eletrajzat kiolvastam par honpaja. Nagyon erdekes volt, amit Axl-rol valo kapcsolatarol irt. A kozhiedelemmel ellentetben nem utalja Axl-t. Tiszteli, de nem akart vele egyutt dolgozni, mivel Axl a tokeletessegre torekszik es egy orokkevalosag, mire elkeszul vele valami uj zene. Slash meg csak ontja magabol a riffeket, dalotleteket es nem sokat teke-toriazik rajta. Diohejban ennyi.

Izzy szololemezeket keszit mostaban, minden nagyobb hir felhajtas nelkul. Amikor 2 eve lattam a GNR-t (vagy inkabb AXL es kisero zkr-at) akkor Izzy is ott volt a 3 L.A.-i bulin. elojott par regi notaban gitarozgatni. Picit vicces volt, hogy egyszerre 4 gitaros volt a szinpadon. De jo volt latni az oreg Izzy bacsit! :-)

Ville · http://www.derailedmusic.com 2008.10.10. 19:04:01

Volt egy masik hir, ami ezt a datumot erositi. (de majd hiszem, ha latom)

A Rock Band 2 nevu videojatekra felkerult egy vadiuj GNR dal is. "Shackler's Revenge" cimmel. A Youtube-on meg lehet talalni. Eleinte nagyon fura volt, de most mar nagyon megeszerettem. :-)

Ville · http://www.derailedmusic.com 2008.10.15. 19:41:36

A Best Buy honlapjan (akik a Chinese Democracy kizarolagos amerikai forgalmazoi lesznek ill. lennenek) van egy ungynevezett "Pre-order" azaz ilyen elore megrendeles az uj GNR albumra. Bakelit es CD, harom kulonbozo boritoval. A sok pletyka es most a honlap frissitese egyre jobban azt erositi, hogy November vegen tenyleg kiadjak mar a varva-vart albumot. De majd csak akkor hiszem el, ha November 25.-en bemegyek a Best Buy boltba es latom az uj GNR albumot a polcon!
süti beállítások módosítása