naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Angyalok és démonok

2009.05.25. 12:28 | TomAce | Szólj hozzá!

Címkék: aerosmith ozzy

Szombat este fogtuk magunkat Mystrával és megnéztük az Angyalok és démonok című filmet. Csalódás kizárva, a könyv mindkettőnknek nagyon tetszett, joggal bíztunk abban, hogy a film sem tud hibázni. Szerencsére, nem kellett szomorkodnunk, kifejezetten jól sikerült a mozi.
Miképp írott változata, a film is felülmúlja a Da Vinci-kódot. Ám míg a két könyvnél jó és jobb a két jelző, úgy a filmek esetében az utód-előd Da Vinci-kód bizony igencsak gyengus fércmunka lett. Ellenben az Angyalok és démonok egy könyv nélkül is érthető és élvezhető adaptáció lett. A történetről levagdostak egy-két sallangot, hogy beleférjen a két órába, de ezzel nem herélték ki a sztorit. A cselekmény végig pergő (mondjuk ez Dan Brown-nál alap), és bizony Ewan McGregor remekül helytáll a camerlengo szerepében.
A történettel nem untatnék senkit, pusztán csak azért, mert:
1: akinek van sok ideje, olvassa el a könyvet
2: akinek nincs, az nézze meg a filmet
Egyszóval, ajánlom mindenki figyelmébe az Angyalok és démonokat, jó szórakozást hozzá!
És hogy ez az egész kapcsolódjon is a rockhoz, hát nem is kell nagyon messzire menni, mert ugye már ez a cím is, mondhatni kifejezetten metálos. Szerintem nincs a földön kemény zenét játszó banda, akinek legalább egy ilyen száma nem volt a korai időkben:) Mindegy, most következzenek olyan rockdalok, melyek szintén angyalokról és démonokról szólnak.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://zsemoll.blog.hu/api/trackback/id/tr271142469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása