naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Még két nap (és pár mondat egy tetovált lányról)

2010.05.26. 10:15 | TomAce | 1 komment

Címkék: a tetovalt lany

Bizony, már csak kettőt kell aludni, hogy ismét láthassam a világ számomra legjobb zenekarát! Egyfelől nagyon várom a koncertet, másrészt a 14-i Metallica koncert óta 'tallica-lázban égek, valahogy le kéne jönni a cuccról:). Sebaj, a pénteki KISS-buli remek alkalom lesz erre!

Egyébként tök érdekes, hogy a hétre terveztem összedobni egy 5 részes KISS-történelmet ide a Zsémollra, de az egyik rockzenei portál megelőzött, így el is ment a kedvem az egésztől (na jó, mondjuk úgy, győzött a lustaság). Ebben nagy szerepet játszott az is, hogy cikkírás helyett olvasással töltöttem a hétvége nagy részét. Meg is ragadom az alkalmat, hogy a figyelmetekbe ajánljak egy nagyszerű könyvet, mely nagyon tetszett és nyugodtan mondhatom, hogy a kedvenceim közé került egyből.

A könyv nem más, mint a média által igencsak hypeolt, Stieg Larsson-féle Millenium-trilógia első kötete, a Tetovált lány. Igencsak érdekes alapsztorira felépített, tényszerű megállapításokkal fűszerezett, társadalomábrázolás és thriller egyben. Engem nagyon megfogott a történet csavarossága, a mellékszálak észrevétlen beleszövése a cselekmény fősodrába és az a szájbarágástól mentes társadalomkritikai és politikai állásfoglalás, ami az egyik fő mondanivalója is egyben a könyvnek.

Jó szívvel tudom mindenkinek ajánlani, és itt mondanám el, hogy nyáron hazánkban is bemutatják a belőle készült svéd filmet. Mi a hétvégén néztük meg, nagyon jól sikerült, remekül visszaadja a film sztoriját és hangulatát. Vigyázat, szigorúan 18 év felettieknek szól!

Íme a trailer:

 

Természetesen nem maradtok KISS beszámoló nélkül sem :) Keep on Kissin'!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://zsemoll.blog.hu/api/trackback/id/tr42032284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a beela · http://napirokk.blog.hu/ 2010.05.29. 11:53:44

megelőzöm a beszámolód QRVÁRA DE FUCKJUBAZMEG GREAT AMAZING SHOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
süti beállítások módosítása