naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Heti lovesong VII.

2013.10.10. 20:40 | TomAce | 6 komment

Megint egy hete nem írtam posztot. Ráadásul a mai dal még csak nem is ballada, de azért lovesong a javából!

A bejegyzés trackback címe:

https://zsemoll.blog.hu/api/trackback/id/tr985562458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Enchantée · http://greenshark.blog.hu/ 2013.10.11. 10:39:39

Az akkor és ott pillanatának megélése hatalmas erővel bír. Főleg, ha benne van a holnap ígérete is...

HoldViola · http://fiamma.blog.hu/ 2013.10.12. 08:49:31

Nem ballada, de elrepülős, szabadságérzéses, vadul csókolózós, tényleg szerelmes:)

@Enchantée: Én ezzel úgy vagyok, hogy nekem ne ígérjen senki semmit. Az ígéret kötés az egyiknek, csalódás forrása a másiknak. "Azért vagyok itt, mert itt Akarok lenni" - így szerződünk, majd minden nap újradöntés, amiben nyilván benne van az is, hogy jobban kell dolgozni a kapcsolatért mindenkinek. Viszont ezzel az alappal sokkal jobb érzés mondjuk egy 10 éves évfordulót ünnepelni :) Amúgy igen... Engem valemelyik reggel majdnem elütött egy autó. Utána éppen az futott át rajtam, hogy amit addig nem tettem meg...

Enchantée · http://greenshark.blog.hu/ 2013.10.13. 10:35:50

@HoldViola: Én sem úgy értettem az ígéretet, hanem, amikor ott vagy és Vele, akkor tudod, hogy lesz folytatás, egyszerűen érzed, hogy nem lehet másként.
Minden nap tenni kell a közösért, hogy ne vesszen el, igen. Tanulni kell egymást, hiszen folyamatosan változunk. Jobb, ha ki van mondva, meg van beszélve, mert sosem tudhatod, lesz-e holnap...

HoldViola · http://fiamma.blog.hu/ 2013.10.13. 17:47:47

@Enchantée: "...amikor ott vagy és Vele, akkor tudod, hogy lesz folytatás, egyszerűen érzed, hogy nem lehet másként." - szerintem ezt nem lehet tudni, inkább csak vágyni és remélni, hogy a másik is így gondolja. Feltéve, hogy egyáltalán odáig eljut az ember, hogy ott legyen, mert az is igen ritka. Ezt a számot hallgatva elhiszem, hogy lehet olyan (hallgatom is sokszor), jól oda is képzelem magam a lány helyébe, aztán mikor vége a dalnak, múlik a káprázat is vele :)

Enchantée · http://greenshark.blog.hu/ 2013.10.16. 08:37:04

@HoldViola: Tudni nem lehet, persze, de érezni talán. Most frissen él bennem ez az érzés. :) Amikor ott szikrázik a levegőben valami meghatározhatatlan, és eldöntheted, hogy kizárod, eltolod magadtól, mert túlságosan félsz, vagy bizonytalan vagy magadban. És el is fogadhatod ezt az érzést, hagyhatod, hogy átjárjon, hogy meggyőzzön a valódiságáról. De ez valahol kicsit tudatos döntés is, nem csak az érzelmeké.
A dalban a férfi úgy tűnik, hogy meri vállalni a kockázatát valami ismeretlennek, de jóval kecsegtetőnek. :)

HoldViola · http://fiamma.blog.hu/ 2013.10.16. 09:45:04

@Enchantée: Igen! A lány jól meg is szeppen, mi a fene van ilyenkor, de azért benne van a rosszasság, úgyhogy szégyenlősen mondja, hogy "jó". Hű, aztán viszont ezerféle módon folytatódhat a történet, de valamiért az én fejemben egyik sem a rögtön egymásnak esős verzió, biztos a saját lelkiállapotom miatt. Mondjuk csak úgy állnak egymással szemben, és amilyen közel csak bírnak lenni, ölelkezve szokják egymást, aztán apró puszik mindenhova egymás arcán, majd csak átszakadnak a gátak, heves csókolózás, és és és és:)
De azt is simán el tudom képzelni, hogy ott és akkor egy hosszú, finom csók után csak úgy együtt alszanak meztelenül, egészen közel, majd reggel szeretkeznek, a felkelő nap fényében.
Vagy egy hosszú, finom csók után szépen hazamennek, mindenki dédelgeti az érzését egy kicsit, aztán újra találkoznak. Elmennek együtt egy olyan fürdőbe, ahol van masszázsrészleg és kétszemélyes jacuzzi . Vesznek együtt egy páros masszázst. Ott fekszenek egymástól majd egy méterre, a lejátszóból halk zene szól, és miközben masszírozzák őket, belefeledkeznek a másik szemébe. A lány remeg a Férfiért megigézve, a Férfi pedig a lányért, aki még mindig "elérhetetlen". Ahogyan a lányt masszírozzák, szinte érzi az ujjait a bőrén, és már ő simogatná. Aztán a masszázs után, végre egyedül maradva elmerülnek egy finom fürdőben, ahol a Férfi ölbe veszi a lányt, és és és :)
Szóval tényleg akármi lehet, mint legvadabb álmaikban:)
süti beállítások módosítása