naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

A 3 legjobb Anthrax - szerintem

2009.06.28. 15:08 | TomAce | 1 komment

Címkék: anthrax

Nem mondhatnám, hogy óriási Anthrax rajongó lennék vagy valaha is lettem volna, de azt el kell ismerni, hogy akad pár daluk, amit igencsak kedvelek. Ezenfelül a Béla kifejezetten imádja őket, úgyhogy jöjjön most az általam legjobbnak tartott dalaikból egy adag.

Kezdésképp Black lodge. Aki szerette anno a Twin Peaks zenéjét, annak ez a nóta tuti befutó - így nekem is. Itt is Angelo Badalamenti keze van a dologban egyébként ráadásul ez volt az első lemez a Bush-érában, úgyhogy mindenképp megérdemli a figyelmet. Kiváltképp, hogy egy jó nótáról van szó!

 

A második nóta legyen az Antisocial, ami talán az egyik legismertebb a '80-as évekből. A Penikufesin ep-n franciául is feldolgozták, én mégis jobban kedvelem az eredeti verziót.

 

Zárásképp jöjjön az Only, ami szintén a Sound of white noise-on hallható. John Bush első klipje az Anthrax-ben. Azt hiszem, különösebb magyarázatra nem szorul, hogy Bush jóval inkább való a csapatba, mint elődje (még ha az igazi klasszikusok Belladonnával is készültek el).

 

A bejegyzés trackback címe:

https://zsemoll.blog.hu/api/trackback/id/tr331213586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a beela · http://napirokk.blog.hu/ 2009.06.28. 18:13:10

Igen sok hozzá szólást szeretnék itt látni.Nekem nagyon nehéz döntenem mert mind a két érát imádom,A belladonnás korszak riffelgetős néha bohókás de mégis igazi pörgös és egyéni hangzást teremtett,Mr BUSH meghozta mind ezek mellé a dögöt és a nyers erőt,ami nagyon jót tett a zenekarnak

i am the law - caught in a mosh ( mert ez a kettő kötelező)

What doesn't die
( mert itt a riff és a dög)

Safe home
( mert itt a dög a vokál a riff és mert zseniálisan megalkotott nóta)

de annyi van még................... :-)

aki nem ismeri a zenekart és érdekli annak ajánlom a music of destruction live dvd-t,csak egyszer nézd meg csutkára feltekerve és megérted.
süti beállítások módosítása