naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Vote or shut the fuck up!

2008.09.30. 10:31 | TomAce | 3 komment

Címkék: kiss

Kedvenc zenekarom újabb őrülettel támad, ezúttal a közelgő elnökválasztást lovagolják meg új termékükkel. Hazánk fejletlen politikai kultúrája arra késztet minket, hogy megmosolyogjuk a marketinggépezetek ilyetén kihasználását, de lehet, hogy 2 év múlva már nálunk is pártvezetők pólóiban mennek majd koncertre a magyar rockerek, kiváncsi lennék például az Ossian, Rocker vagyok feliratú pólóira, amin GY.F. vagy O.V. headbangel/léggitározik/stb...

 

 

 

Egyébként, az elnökválasztás végeztével a Kissonline.com-on nyilvánosságra hozzák majd, melyik pólóból fogyott több (ne legyenek kétségeink, hogy legalábbis tízezres nagyságrendről beszélhetünk majd) és az mennyire van összhangban a hivatalos végeredménnyel. Kíváncsian várom, mi sül majd ki ebből!
Shout it out loud!

A bejegyzés trackback címe:

https://zsemoll.blog.hu/api/trackback/id/tr41688617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ville · http://www.derailedmusic.com 2008.09.30. 17:18:46

Erdekes. Mivel sok szabad idom van az irodaban, szinte fanatikusan figyelem mar honapok (sot, evek!) ota az elnokvalasztast es altalaban az itteni politikai eletet.

Ez nyilvan arra megy ki, hogy penzt keressenek. Tudom, nagyon sok zenesz nem szeret politizalni, de, tobbek kozott a Boston, Van Halen, Heart, stb. irt levelet kulonbozo politikusnak, akik az o notaikat hasznaljak/hasznaltak a kampanyuk reszekent, hogy hagyjak abba. Nemelyik esetben azert, mert nem akartak, hogy barmilyen politika reszesei legyenek, vagy azert mert a masik tabort tamogattak.

Nyilvan Simmons-ek is arra gondoltak, hogy igy meg tobb penzt kereshetnek, ha mind a ket jeloltrol csinalnak polot, mintha csak az egyiket tamogatnak. Vagy talan Paul es Gene nem ugyanazt a jeloltet tamogatjak? Ki tudja....

Mindenesetre koszi TomAce, hogy felhivtad erre a figyelmunket! :-)

a beela · http://napirokk.blog.hu/ 2008.09.30. 18:03:59

Tényleg te hova teszed az ékirásos jeledet?,igaz nyista polititka,de ahogy a hirek jönnek,gazdaságilag rendesen kakiban vagytok:)és persze ezt is a kis emberek stivják meg,pont most olvastam hogy 2millió! ingatlan vesznek el a tulajdonostól mivel a bano nem tudja tovább finanszirozni a hiteljüket.

amugy obamás az én voksom csak én asszem nem szavazhatok:)A kiss meg bekaphatja miből nem csináltak még pinzt?

Ville · http://www.derailedmusic.com 2008.09.30. 18:39:37

Nem titkolom, remelem Obama lesz a kovetkezo elnokunk. Bush a modern idok legrosszabb elnoke volt ez ketsegtelen. McCain az esetek 90%-aban egyet ert(ett) Bush-sal, tehat ez olyan lenne majdnem, mintha Bush harmadszorra futna. Raadasul McCain 72 eves, a legidosebb elnok lenne (es 10 evvel idosebbnek nez ki, mint a 75 eves faterom vagy a 77 eves nagybatyjam!) Szoval, ha ot megszavaznak es az al-elnok jeloltje Sarah Palin lenne az elnok, az meg nagyobb gaz lenne. Az a no oruljon, hogy egyaltalan Alaszka kormanyzoja! Szoval a jelek szerint Obama lesz a kovetkezo elnok, ha minden igaz. Persze egy honap alatt sok minden megvaltozhat.

De ezek szerint a Kiss igy is, ugy egy csomo $$$-t fog besoporni, fuggetlenul attol, hogy McCain vagy Obama kerul a feher hazba.
süti beállítások módosítása