naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Heti lovesong XIII.

2013.11.22. 11:00 | TomAce | 1 komment

Nézzétek el nekem a mai REO Speedwagon-dalt, régi kedvenc. Igaz, hogy leginkább gyerekkoromban hallgattam, de a tavalyi Rock of ages film kapcsán újból előkerült. A videó jó eséllyel dobogós lenne egy  világ legbénább klipje versenyen, szegény Kevin Cronin fizimiskája pedig valószínüleg komoly szerepet játszott Butthead figurájának megszületésében.

És mégis, ez az ízig-vérig nyálas amerikai szoftrock ballada valahogy mindig bekerül a lassú számos válogatásaimba...

A bejegyzés trackback címe:

https://zsemoll.blog.hu/api/trackback/id/tr375646675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

HoldViola · http://fiamma.blog.hu/ 2013.11.23. 10:28:59

Nem csodálom, tényleg nagyon szép:) Csukott szemmel hallgatva meg el lehet merülni az illúzióban, ez megoldás a videora is.
A Forever-rel kapcsolatban viszont én mindig szkeptikus vagyok, mert ki tudja megmondani, mi lesz holnap vagy holnapután? Übermegagiga szopás mindenkinek, vergődni az ígéretek csapdájában, bár belegondolva, én biztos nem is akarnék egy mártír férfit magam mellé. Akkor és ott úgy érzi az ember, de főleg hosszú távon, az évek folyamán annyi minden változhat körülöttünk és bennünk. Én azt hiszem, Forever-szerződésbe is írnék "változás"-záradékot: "Ha vége van, akkor egyszerűen szólj, hogy vége, és kész. Vagy hogy most már el akarsz menni. De nem kell az ajtót bevágnod magad után, csöndesen is becsukhatod." A legtöbb ember idegenkedik ettől, mert a biztonságérzetének az örökké biztos tudata kell, miközben biztonságérzetet tud adni az is, ha elfogadom, hogy a dolgok változhatnak és hogy változnak-e, rajtam is múlik. Ez a hozzáállás még jót is tehet a kapcsolatnak, mert talán így kölcsönösen jobban vigyáznak a felek arra, aminek a léte nem evidencia, és így talán nem kell senkinek belefulladni a megalkuvásaiba.
Amúgy a lovesongoknak nálam már lejátszási lista is van :)
süti beállítások módosítása